MATCHVINNER:  Mario Götze ble matchvinner i VM-finalen i 2014.

– Jeg er alltid åpen for å jobbe med Klopp igjen

Mario Götze takket nei til Liverpool for to år siden.

Sommeren 2016 skulle Mario Götze forlate Bayern München. Jürgen Klopps tidligere elev skal ha vært interessert i Liverpool, men da det ble tap i Europa League-finalen og ingen Champions League-fotball på Anfield i 2016/17-sesongen, takket han nei og endte i Borussia Dortmund i stedet.

Der har han kun spilt 48 kamper på de to siste sesongene, og har scoret fire mål. Liverpool gikk for nestemann på listen, som var – Sadio Mané.

– Jeg bestemte meg for å forlate Bayern, og Jürgen Klopp var interessert i å få meg til Liverpool. Jeg var også interessert i å jobbe med ham igjen, sier Götze i den nye DAZN-dokumentaren «Being Mario Götze»

Åpen for å jobbe med Klopp igjen

Klopp har tidligere omtalt sin landsmann som den beste spilleren han har trent. 26-åringen er også begeistret for sin tidligere sjef.

– Slik er det fortsatt, sier spilleren om interessen for å spille for Klopp igjen. Midtbanespilleren har 63 landskamper for Tyskland, men kom ikke med i VM-troppen denne sommeren.

– Han er en trener i verdensklasse, og derfor er det alltid en mulighet. Jeg bestemte meg for å dra til Borussia Dortmund, men det var ikke noe imot Liverpool eller Jürgen Klopp - tvert om.

Götze spilte under Klopp fra 2009 til 2013. Han måtte stå over Champions League-finalen mot klubben han allerede var klar for, Bayern München, på grunn av skade. I 2014 avgjorde han VM-finalen med kampens eneste scoring i det 113. minutt.

Men at han er på Liverpools blokk slik situasjonen er akkurat nå virker lite sannsynlig.