– Jeg er alltid åpen for å jobbe med Klopp igjen

Mario Götze takket nei til Liverpool for to år siden.

9. jun 2018 kl 16.37 Arild Skjæveland

Sommeren 2016 skulle Mario Götze forlate Bayern München. Jürgen Klopps tidligere elev skal ha vært interessert i Liverpool, men da det ble tap i Europa League-finalen og ingen Champions League-fotball på Anfield i 2016/17-sesongen, takket han nei og endte i Borussia Dortmund i stedet.

Der har han kun spilt 48 kamper på de to siste sesongene, og har scoret fire mål. Liverpool gikk for nestemann på listen, som var – Sadio Mané.

– Jeg bestemte meg for å forlate Bayern, og Jürgen Klopp var interessert i å få meg til Liverpool. Jeg var også interessert i å jobbe med ham igjen, sier Götze i den nye DAZN-dokumentaren «Being Mario Götze».

Åpen for å jobbe med Klopp igjen

Klopp har tidligere omtalt sin landsmann som den beste spilleren han har trent. 26-åringen er også begeistret for sin tidligere sjef.

– Slik er det fortsatt, sier spilleren om interessen for å spille for Klopp igjen. Midtbanespilleren har 63 landskamper for Tyskland, men kom ikke med i VM-troppen denne sommeren.

– Han er en trener i verdensklasse, og derfor er det alltid en mulighet. Jeg bestemte meg for å dra til Borussia Dortmund, men det var ikke noe imot Liverpool eller Jürgen Klopp - tvert om.

Götze spilte under Klopp fra 2009 til 2013. Han måtte stå over Champions League-finalen mot klubben han allerede var klar for, Bayern München, på grunn av skade. I 2014 avgjorde han VM-finalen med kampens eneste scoring i det 113. minutt.

Men at han er på Liverpools blokk slik situasjonen er akkurat nå virker lite sannsynlig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]