– Jeg har det bra i Liverpool

Sadio Mané kommenterer Real Madrid-ryktene.

13. jun 2018 kl 18.35 Arild Skjæveland

I forrige uke rapporterte France Football at Sadio Mané hadde en avtale på plass om å gå til Real Madrid, men at det falt sammen da Zinedine Zidane sa opp som manager.

Lokale journalister på Merseyside omtalte ryktene som tull, og at det ikke var noen sjanse for at Liverpool ville la senegaleseren dra. Nå har Sadio selv svart på spørsmål om Real Madrid.

– Jeg har det veldig bra i Liverpool, og har tre år igjen på kontrakten min der, svarer Mané på spørsmål fra Salzburger Nachrichten.

Drømmer om Champions League

Han ble spurt igjen om fremtiden hans, og svaret var det samme.

– Som jeg sa, trives jeg i Liverpool. Du vet aldri hva som vil skje i fremtiden. Jeg ønsker å vinne troféer, og spesielt Champions League, sier 26-åringen.

– Finaletapet var tøft å takle. Hele klubben jobbet så hardt for å vinne Champions League, men Real Madrid var det beste laget den dagen. Vi tapte mot det beste laget i verden – men nå legger jeg det bak meg. Nå handler det om å spille for Senegal, og ha et godt VM. Det er mitt eneste fokus, sier han.

Senegal møter Colombia, Japan og Polen i gruppe H, og starter mot Polen neste tirsdag.

– Jeg føler ikke press. Jeg er glad for å spille i denne turneringen sammen med laget mitt. Jeg ser ikke på meg selv som noen superstjerne, men som del av et lag som ønsker å oppnå noe i VM.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]