– Liverpool ser etter andre alternativer

Alisson kommer sannsynligvis ikke til Anfield denne sommeren.

12. jun 2018 kl 12.34 Arve Corneliussen

«Liverpool vil fortsette søken etter en keeper ettersom Alissons fremtid er forventet å være et annet sted».

Det skriver Liverpool Echo tirsdag formiddag.

Rapporter fra Brasil mandag antydet at Liverpool hadde lagt inn et bud på Romas stjernekeeper, men dette benektes av Echo. Ifølge dem har Roma ingen intensjon om å selge keeperen, samtidig som Alisson selv ikke har bedt om å bli solgt.

Videre skriver lokalavisen at Liverpool har fulgt med på Alissons situasjon, men uten å ha vært i kontakt med den italienske klubben. Dem øverst i hierarkiet på Anfield tror en avtale ville vært vanskelig å lande, og at keeperen ville foretrukket Real Madrid dersom den spanske gigantklubben innfrir priskravet.

Hovedstadsklubben har imidlertid en beredskapsplan klar skulle det komme inn et bud i størrelsesorden 70 millioner euro. Det hevder Echo, som slår fast at Jürgen Klopp er ute etter en ny keeper denne sommeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]