– Ønsket av italiensk toppklubb

Marko Grujic linkes bort fra Liverpool.

12. jun 2018 kl 09.13 Arve Corneliussen

Marko Grujic følges tett av Lazio, hevder Mirror-journalist David Maddock, som følger Liverpool tett.

Den italienske toppklubben, som glapp fjerdeplassen til Inter i siste serierunde, skal være i gang med å forberede et bud på om lag £5m for den serbiske midtbanespilleren – omtrent samme sum Liverpool betalte da de hentet Grujic fra Røde Stjerne.

Skulle bitene falle på plass, blir Grujic på ny lagkamerat med Lucas Leiva. Han kan også komme til å bli gjenforent med Sergej Milinkovic-Savic, som han spilte U20-VM med i 2015 og nå er i VM-tropp med. Milinkovic-Savic linkes imidlertid til samtlige toppklubber i Europa, og kanskje er Grujic tiltenkt å erstatte landsmannen.

Ting har ikke gått på skinner for Grujic siden overgangen til Anfield.

I debutsesongen ville det åpnet seg opp for spilletid da Liverpool slet voldsomt med skader på sentral midtbane, men Grujic var selv ute i mange måneder med en hamstringskade. Siste halvdel av denne sesongen var han på utlån til nyopprykkede Cardiff, der han spilte 13 kamper og scoret ett mål.

Ifølge nettstedet Transfermarkt har Marko Grujic en markedsverdi på 5 millioner euro. Han har sju A-landskamper for Serbia, og fikk debuten i mai 2016.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]