Shaqiri kan bli rød når Sveits er ute av VM

Men Stoke-spilleren blir ikke sett på som et alternativ til Nabil Fekir.

11. jun 2018 kl 23.52 Arild Skjæveland

Liverpool vil gjøre et forsøk på å sikre seg Xherdan Shaqiri når Sveits er ferdig i fotball-VM, rapporterer David Maddock i The Mirror.

Spilleren selv ønsker seg til Liverpool, og klubben skal ha fått gode signaler fra Xherdans representanter. Angriperen skal ha en utkjøpsklausul i kontrakten dersom Stoke rykket ned, og det er flere summer som blir nevnt. Ifølge noen kilder er den 13,5 millioner pund, men ifølge Mirror er den på ca 12 millioner pund. LFC vil ikke betale mye over en slik sum.

Jürgen Klopp ser ikke på sveitseren som et av hovedmålene for sommeren, men som et kvalitetsalternativ for angrepet, som kan bidra med fart, scoringer og bredde i troppen.

Ikke et alternativ til Fekir

Shaqiri skal ikke bli sett på som et alternativ til Nabil Fekir. Maddock tror ikke avtalen for den franske landslagsspilleren er helt død, men at det er opp til Lyon å komme med en løsning som får Liverpool tilbake til forhandlingsbordet. Klopp ønsker fortsatt spilleren, og spilleren vil til Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]