Mané ute av VM på gule kort

Mané og Senegal røk ut av VM på bisarr måte.

28. jun 2018 kl 18.00 Johannes Steen

Sadio Mané og Senegal er ute av VM på gule kort(!) etter å ha tapt 0-1 mot Colombia. Den vestafrikanske nasjonen endte på 4 poeng, likt med Japan, som tapte 1-0 for Polen. Samtidig hadde de to både lik målforskjell og samme antall scorede mål. Dermed må Mané & co reise hjem på ekte Norway Cup-vis.

De grønnkledde trengte bare ett poeng for å sikre videre spill i Russland, og så lenge ut til å ha god kontroll på kampen. Senegal var tidvis det beste laget i en innledningsvis lite innholdsrik fotballkamp, med Mané som et av lagets mest toneangivende spillerne.

Liverpool-vingen skaffet tidlig i kampen et straffespark etter en takling fra Colombias Davinson Sanchez, men dommeren gjorde om da VAR viste at Sanchez var først på ball.

Etter 74 minutter knuser imidlertid Yerry Mina alt og alle i lufta på en corner og sender Colombia til himmels, hvilket betød at Senegal lå á poeng med Japan, men på tredjeplass på grunn av flere gule kort!

Senegal og Mané jagde en utlikning, men klarte aldri å for alvor true Colombias forsvar. Dermed vil Sadio Mané måtte pakke kofferten, og vil forventes å være tilbake på Melwood om rundt tre uker etter en velfortjent ferie.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]