Skal starte trening på Melwood 2.juli:Naby Keita med nr 8

Liverpools nyervervelse til £53M skal ha bedt om å få overta nummeret til Steven Gerrard.

24. jun 2018 kl 19.40 Torbjørn Flatin

Ifølge Liverpool Echo har Naby Keita bedt om å få den ledige trøye nummer 8 i Liverpool. Ingen har hatt det nummeret på ryggen hos de røde siden Steven Gerrard trakk seg tilbake. Keita har ankommet Merseyside og har skrevet autografer hvor han har lagt til nummer 8.

Tidligere spillere som har hatt 8 på ryggen, og en liverbird på brystet, i Premier League er Paul Stewart, Stan Collymore, Øyvind Leonhardsen og Emile Heskey.


"Midtre" beløp

Naby Keita koster Liverpool £53M fra Leipzig. Klubben ville ha måttet betale £59M hvis RB Leipzig hadde kvalifisert seg for Champions League, og £48M hvis det hadde blitt 7.plass eller svakere, men en 6.plass i Bundesliga betød at beløpet ble £53M.

Ifølge Liverpool Echo starter Liverpool med sin pre-season trening mandag 2.juli, og Naby Keita er ventet å være med fra start. Spillere som er involvert i VM vil knytte seg til troppen på senere tidspunkt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]