Salah skal vurdere landslagsexit

Mohamed Salah skal være på kant med det egyptiske fotballforbundet og vurderer å trekke seg fra landslagsspill etter VM.

24. jun 2018 kl 20.11 Torbjørn Flatin

Salah skal være forbannet etter hva han oppfatter som et politisk spill, hvor han er blitt avbildet sammen med den kontroversielle lederen i Fsetsjenia, Ramzan Kadyrov. Liverpools angriper har blitt kritisert for involveringen, men skal selv føle at det er fotballforbundet i Egypt som har dratt ham inn i disse problemene.

Liverpools toppscorer skal tidligere ha vært misfornøyd med sitt forbund som følge av image rettigheter, hvor han måtte representere en sponsor for forbundet som var konkurrent til en av sine egne sponsorer.

Sommeren 2018 har blitt noe av et mareritt for Mo Salah, etter at hans strålende sesong med Liverpool endte med skade og tap i finalen i Champions League mot Real Madrid. Skulderskaden gjorde at han ikke ble risikert i den første kampen til Egypt i VM, som ble tapt i sluttminuttene mot Uruguay. Mo var med fra start i neste oppgjør mot Russland, men kunne bare bidra med et trøstemål på straffespark og som gjorde at Egypt er utslått før siste kamp mot Saudi Arabia. Den kampen er Mo Salah forventet å spille, mens den videre fremtiden for Egypt virker mer usikker.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]