Scoring og uavgjort for Mané

Sadio Mané og Senegal er fortsatt i førersetet i gruppe H i VM, men lite blir avgjort før siste spillerunde.

24. jun 2018 kl 19.10 Torbjørn Flatin

Senegal og Japan spilte 2-2 i en frisk kamp i gruppe H, hvor afrikanerne hadde ledelsen to ganger. Det var vår egen Sadio Mané som åpnet scoringene da han litt heldig fikk en retur fra keeper på skinnleggen og videre i nettet.

Kaptein Mané spilte hele kampen og var også involvert da hans pasning fra venstresiden startet angrepet som ga 2-2 etter en pen avslutning på motsatt kant.

Senegal og Japan har dermed begge fire poeng etter to kamper, mens Columbia og Polen møtes kl 20.00. De to sistnevnte tapte begge sin første kamp og dersom det blir en taper i den kampen vil det landet være slått ut. Senegal vil uansett kunne bestemme sin egen skjebne i siste kamp mot Columbia på torsdag.

Vinner og toer i gruppe H møter enten England eller Belgia fra gruppe G i 1/8 finalen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]