Surt tap uten Salah på banen

Egypt holdt nesten unna i åpningskampen mot Uruguay.

15. jun 2018 kl 15.59 Marius Rabben

Mohamed Salah satt på benken gjennom samfulle minutter da Uruguay vant 1–0 på Sentral Stadion i Jekaterinburg fredag ettermiddag.

José Giménez ble matchvinner med et hodestøt etter dødball i 90. minutt.

Liverpools egyptiske stjerne ble ifølge landslagstreneren torsdag regnet som bortimot spilleklar etter skulderskaden fra Champions League-finalen, med grønt lys fra legeteamet, men så hele oppgjøret fra benken uten å varme opp underveis.

SENT MÅL:
SENT MÅL:  Uruguay vant etter hodescoring av forsvarsspiller José Giménez.

Med sitt sedvanlige smil om munnen så han Luis Suárez brenne noen store sjanser for søramerikanerne, og i siste periode testet spisspartner Edinson Cavani skuddfoten flere ganger, men ble stoppet av keeper og stolpen.

Så kom etter hvert nedturen da Giménez hoppet høyest på et frispark fra høyre og stanget inn seiersmålet kort tid før slutt.

Dermed ligger Egypt på en foreløpig 3. plass i gruppe A, hvor vertsnasjonen Russland topper etter femmålsseieren over Saudi-Arabia torsdag.

Neste kamp for Egypt er mot gruppelederen på tirsdag kl. 20. De avslutter gruppespillet mot Saudi-Arabia mandag 25. juni kl. 16.