To Premier League-klubber vil ha Ings

Kan stå på motsatt banehalvdel allerede i august.

27. jun 2018 kl 11.34 Einar Kvande

I går ble det kjent at Danny Ings ønsker å forlate Liverpool i sommer, og selv om Jürgen Klopp gjerne skulle ha beholdt angriperen, ønsker ikke tyskeren å stå i veien for at 25-åringen skal få spille fast førstelagsfotball i en annen klubb.

Nå melder The Independent at både Crystal Palace og Ings sin forrige arbeidsgiver, Burnley, viser interesse for å kjøpe spissen.

Ings kom til Anfield-klubben fra nettopp Burnley i 2015. Karrieren på Merseyside har blitt hemmet av to alvorlige kneskader, og selv om spilleren har to år igjen av sin kontrakt med Liverpool er partene enige om at Ings skal få forlate Anfield dersom han finner en ny klubb som er villig til å satse på ham.

Palace er på jakt etter en ny spiss etter at de avsluttet sesongen med Wilfried Zaha og Andros Townsend på topp, mens Burnley gjerne henter hjem igjen spissen som gjorde 43 mål på 130 kamper for Lancashire-klubben i løpet av fire år fra 2011 til 2015.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]