– Vi gjør ikke noe før vi har fått grønt lys

Nabil Fekir sin agent har uttalt seg.

3. jun 2018 kl 20.47 Arild Skjæveland

Lørdag kveld rapporterte en journalist fra Canal Plus at Nabil Fekir og hans agent Jean-Pierre Bernès ville fly til Merseyside på søndag. Der skulle den franske landslagsspilleren gjennomgå en medisinsk sjekk dersom de kom til enighet med klubben om de personlige betingelsene.

Søndag gikk Liverpool ut og avkreftet disse rapportene, og ifølge David Maddock i The Mirror har ikke partene kommet til enighet.

Nå har også agent Bernès uttalt seg.

Venter på grønt lys

Det blir spekulert i at Liverpool verdsetter Fekir til rundt 50 millioner pund, mens Lyons prisforlangende er 61 millioner pund. Spilleren selv skal ønske seg til Liverpool.

Bernès ble konfrontert med rapportene om at han skulle til Merseyside i helgen.

– Jeg har ikke flyttet på meg fra Marseille, hvor jeg er med familien min. Jeg vil dra med Nabil til Liverpool eller hvor som helst, men kun når det er en avtale på plass med Olympique Lyon og dersom Jean-Michel Aulas gir meg det grønne lyset, sier han ifølge Lyon-avisen Le Prognes.

– Det er interesse fra Liverpool, men så langt er ingenting i boks. Overgangsvinduet er langt, og andre klubber kan også komme til å vise interesse.

Mandag vil Fekir slutte seg til resten av den franske landslagstroppen i Clairefontaine.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]