Vil vurdere fremtiden etter VM

Simon Mignolet antyder at han ikke er fornøyd med situasjonen i Liverpool

29. jun 2018 kl 22.21 Johannes Steen

Liverpools belgiske målvakt Simon Mignolet vil komme til å gjennomføre samtaler med Liverpool-ledelsen om sin framtid på Anfield når han returnerer til klubben etter VM, ifølge The Guardian

30-åringen startet den foregående sesongen som Jürgen Klopps førstevalg mellom stengene, men mistet halvveis i sesongen plassen sin til Loris Karius. Han har ikke spilt Premier League-fotball siden nyttårsaften, og skal ikke være tilfreds med å være andrevalg i denne delen av keeper-karrièren.

– Jeg skal se på situasjonen min når jeg kommer tilbake fra verdensmesterskapet, uttalte Mignolet etter Belgias 1–0-seier mot England i Kaliningrad, hvor han satt på benken gjennom hele kampen.

– For øyeblikket har jeg ikke snakket med noen i Liverpool fordi jeg har prøvd å fokusere på Belgia. John Achterberg sender meg en tekstmelding før hver kamp før å høre hvordan det går og og om jeg er i form, så jeg holder kontakten med ham.

Kan bli holdt på Anfield

Det har ikke vært til å legge skjul på at Liverpool jakter en ny keeper denne sommeren, og Romas Alisson skal være Klopps førstevalg. Jan Oblak hos Atletico Madrid har også vært linket, men klubbenes prisforlangende er over hva Liverpool er villige til å punge ut med. Dermed har det blitt spekulert i om klubben vil ønske å beholde både Karius og Mignolet inn i neste sesong.

Så spørs det om Simon Mignolet vil holde ut enda en sesong uten å være ubestridt førstevalg i en tid hvor han burde være på toppen av sin karrière.

– Jeg spilte ikke de siste månedene i Liverpool, så etter VM vil jeg se på alt. Jeg kan ikke si så mye mer. Jeg vet ikke hvor lenge jeg vil ha fri etter turneringen. Jeg må må snakke med manageren om det.

Mignolet har sittet på benken for Belgia i alle tre gruppespillkampene i Russland. Manager Roberto Martinez valgte å bytte ut hele ni spillere i torsdagens kamp mot England, men valgte imidlertid å fortsette med Thibaut Courtois mellom stengene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]