Alisson og Firmino trener på Melwood

Liverpools brasilianske landslagsspillere er tilbake fra ferie og blir med førstelagstroppen på ny treningsleir til mandag. Klausul i kontrakten til Ragnar Klavan.

28. jul 2018 kl 10.55 Torbjørn Flatin

Denne helgen er det tre uker siden Brasil røk ut for Belgia i kvartfinalen i VM. Det betyr at Roberto Firmino og rekordkjøpet Alisson Becker vil snøre på seg fotballstøvlene igjen og ta sine første økter på Melwood.

Liverpools øvrige tropp reiser hjem fra USA på søndag, etter kampen mot Manchester United i dag. Opprinnelige skulle man så igjen reise ut på tirsdag for et opphold i Evian i Frankrike, hvor det da skal trenes mer og spilles kamp mot Napoli lørdag 4.august.

Avreisen til Frankrike er imidlertid forskjøvet slik at spillerne så vidt rekker en snartur hjem før de har avreise på mandag.


Et år til for Klavan?

Ifølge Liverpool Echo er det en klausul i kontrakten til Ragnar Klavan som gjør at Liverpool har mulighet til å forlenge midtstopperens avtale med 12 måneder. Den nåværende kontrakten løper ut denne sesongen. Jürgen Klopp har tidligere uttrykt at han er meget fornøyd med hvordan 32-åringen har gjort det på Anfield og det vil være en overraskelse om ikke klubben forlenger samarbeidet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]