Har avslått lånetilbud fra Rodgers

Jürgen Klopp vil vurdere å ha Harry Wilson i førstelaget neste sesong.

5. jul 2018 kl 13.36 Johannes Steen

Harry Wilson hadde et suksessfullt låneopphold hos Hull City andre halvdel av forrige sesong, og det skal nå være en rekke championship-klubber som har lagt inn forespørsler om å låne den unge angrepsspilleren.

Ifølge Liverpool Echos James Pearce, som normalt har god innsikt i det som foregår i Liverpool FC, har imidlertid ikke Jürgen Klopp noe hastverk med å låne ut 21-åringen.

Manageren vil derimot bruke Harry Wilson i sommerens treningskamper og bruke oppkjøringen til å vurdere hvorvidt han skal gi Wilson en ny sesong på lån eller innlemme ham i førstelaget.

Har avslått tilbud fra Celtic

Celtic er en av klubbene som har blitt hyppig nevnt som en mulig destinasjon for Harry Wilson neste sesong. Wilsons tidligere førstelagssjef skal være desperat etter å sikre vingens tjenester.

Liverpool skal imidlertid ha latt seg skremme av skottenes tidligere bruk av lånespillere fra Premier League. Både Chelseas Charly Musonda og Manchester Citys Patrick Roberts fikk meget begrenset med spilletid hos Celtic forrige sesong.

Dersom Wilson skal lånes ut vil det ifølge Pearce da bli til en engelsk klubb som kan garantere at spilleren vil få regelmessig spill fra start. Det skal også foreligge ønske om en klausul som vil gi økonomiske sanksjoner dersom dette ikke skulle skje.

Har høy stjerne hos Klopp

Selv har spilleren uttalt at han ønsker å bruke pre-season til å forhåpentligvis spille seg inn på laget.

– Med låneoppholdet bak meg, har jeg mye selvtillit og en tro på at denne sesongen kan bli min sesong, sa en matchklar Wilson til Liverpoolfc.com onsdag.

Pearce skriver videre at Klopp er en stor beundrer av Harry Wilson, og uansett avgjørelse, om det er som backup i Liverpool eller på utlån, vil det være hva Klopp ser på som det beste for vingens utvikling.

Uansett vil avgjørelsene rundt Harry Wilson bli tatt ut i fra hans prestasjoner i pre-season. Det skal spilles totalt ni treningskamper, først mot Chester, Tranmere, Bury og Blackburn før troppen flyr til USA den 20. juli.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]