– Jeg er i bedre form enn noen sinne

Sheyi Ojo har vært plaget av skader, men håper nå å finne rytmen under sesongoppkjøringen.

5. jul 2018 kl 10.25 Johannes Steen

Sheyi Ojo er blant spillerne som er tilbake på Melwood etter låneopphold i andre klubber, og vil denne sommeren kjempe om å spille en rolle i Klopps planer neste sesong.

– Det er en veldig god følelse, jeg var glad for å komme tilbake og har sett fram til pre-season, forteller han til Liverpoolfc.com.

– Jeg har jobbet veldig hardt i pausen, og har gledet meg til å komme tilbake til Liverpool og forhåpentligvis vise hva jeg kan.

Fornøyd med utlånet

For Ojo, som har blitt sendt på tre ulike lån siden 2015 og fått mye ødelagt av skader, vil sannsynligvis dette bli siste mulighet til å spille seg inn i Klopps kamptropper. Lynvingen selv er optimistisk og klar for å ta fatt på utfordringen.

– Jeg er helt klart i den beste formen noen sinne og føler meg så sterkt mentalt som jeg noen gang har vært, så jeg er spent på hva som venter denne sesongen.

– Hovedfokuset er å komme i form, å komme tilbake i rytmen og nyte det å være tilbake i Liverpool. Forhåpentligvis kan jeg gjøre det bra på trening og i kampene.

Også forrige sesong ble oppstykket av skader for den tidligere MK Dons-spilleren. Likevel fikk han 24 kamper og ble en verdsatt spiller på Craven Cottage da man rykket opp til Englands øverste divisjon.

Jeg synes det var en god sesong, sier Ojo.

– Det er klart det var noen nedturer, hovedsakelig på grunn av skader, men det er ingenting jeg kan gjøre med fortiden. Det var en god slutt på tiden min i Fulham med opprykket.

Håper på spilletid mot Chester

Lørdag vil Liverpool spille mot Chester FC i den første av ni pre-season-kamper. Det er en kamp som Ojo vil håpe å ta del i.

– Helt klart, jeg tror det er hva alle her jobber mot.

– Det er hovedsakelig for å komme i form, men også for å komme tilbake inn i kampfotball. Forhåpentligvis kan vi gjøre en bra første-kamp og at jeg selv vil gjøre det bra om jeg får muligheten, avslutter driblefanten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]