SENDES IKKE I NORGE:  Liverpool vil møte Manchester United 28. juli i USA, men kampen er den eneste som ikke sendes på norsk fjernsyn.

Slik får du sett kampene i pre-season

Alle kampene med unntak av én vil sendes på norsk TV.

Onsdag bekrefter Viasat at samtlige av Liverpools kamper i pre-season, med unntak av én, vil bli sendt på Viasport og Viaplay.

Den ene kampen Viasat-kunder ikke vil få mulighet til å se gjennom norsk TV vil være Liverpool-Manchester United i Interntational Champions Cup i USA. Dette skyldes at Viasat ikke har rettigheter til Manchester Uniteds kamper i turneringen. 

I tillegg vil LFCTVGO sende alle Liverpools kamper under sesongoppkjøringen, inkludert kampen mot Manchester United. For å få tilgang på det må man tegne et abonnement som koster i overkant av en femtilapp per måned. 

Totalt er det planlagt ni treningskamper, hvor man vil starte allerede lørdag mot Chester. En kamp som vil gi hodepine for den som også vil se England og Henderson spille kvartfinale i VM.

Med lag som Dortmund og begge Manchester-klubbene i International Champions Cup, vil det være mye tøff motstand under sesongoppkjøringen.

Før første seriekamp mot West Ham, vil Pre-season avsuttes med Generalprøve mot italienske Torino den 7. august.