NY LANGTIDSKONTRAKT:  Rhian Brewster.

Brewster har signert ny kontrakt

18-åringen blir en del av førstelagstroppen kommende sesong.

Det var lenge spekulasjoner om framtiden til stortalentet Rhian Brewster i Liverpool. Men tirsdag bekrefter Liverpool at 18-åringen har signert en ny langtidskontrakt. Dette er hans første profesjonelle kontrakt med klubben. 

Ifølge Liverpool Echo skal avtalen være på fem år. 

– Det føles fantastisk. Jeg har ønsket å gjøre dette i lang tid, og dette er det riktige tidspunktet for meg og min familie. Jeg ser fram til å komme tilbake i form og spille kamper.

– Etter at jeg kom hit har klubben vært utrolig og har behandlet meg som familie. For å være ærlig virker det som om jeg har vært her hele livet. Dette blir min femte sesong, og jeg husker fortsatt min første trening, sier han.

Skadet ankelen

Etter å ha gjort sine saker veldig bra for U18 og U23, fikk Brewster en plass på benken mot Crystal Palace i april 2017. I oktober i fjor ble han toppscorer med åtte mål i VM for U17, da England vant mesterskapet.  

For tiden går spissen gjennom rehabilitering for ankelskaden han pådro seg i januar. Brewster blir endel av førstelagstroppen kommende sesong.

Del

Rhian Brewster

29.12.2017 23:00

FA: – Vi tar dette veldig seriøst

25.10.2017 13:42

Hattrick i andre kamp på rad!

Rhian Brewster fulgte opp hattrick i kvartfinalen med hattrick i semifinalen mot Brasil.

05.09.2018 23:52

Brewster er bak skjema

Den unge spissen kan ikke starte trening igjen før i desember.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+
19.11.2018 kl 18:35

– Jeg kunne ikke tro det da jeg hørte om Liverpool-interessen

Andy Robertson hadde sett seg ut en annen klubb, da han fikk vite at han var ønsket av Liverpool.

+