Brewster har signert ny kontrakt

18-åringen blir en del av førstelagstroppen kommende sesong.

17. jul 2018 kl 22.04 Arve Vassbotten

Det var lenge spekulasjoner om framtiden til stortalentet Rhian Brewster i Liverpool. Men tirsdag bekrefter Liverpool at 18-åringen har signert en ny langtidskontrakt. Dette er hans første profesjonelle kontrakt med klubben.

Ifølge Liverpool Echo skal avtalen være på fem år.

– Det føles fantastisk. Jeg har ønsket å gjøre dette i lang tid, og dette er det riktige tidspunktet for meg og min familie. Jeg ser fram til å komme tilbake i form og spille kamper.

– Etter at jeg kom hit har klubben vært utrolig og har behandlet meg som familie. For å være ærlig virker det som om jeg har vært her hele livet. Dette blir min femte sesong, og jeg husker fortsatt min første trening, sier han.

Skadet ankelen

Etter å ha gjort sine saker veldig bra for U18 og U23, fikk Brewster en plass på benken mot Crystal Palace i april 2017. I oktober i fjor ble han toppscorer med åtte mål i VM for U17, da England vant mesterskapet.

For tiden går spissen gjennom rehabilitering for ankelskaden han pådro seg i januar. Brewster blir endel av førstelagstroppen kommende sesong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]