– De har kjøpt veldig gode spillere

I den lyseblå delen av Manchester snakker de om Liverpool før sesongen.

25. jul 2018 kl 17.56 Arild Skjæveland

Natt til torsdag skal Liverpool og Manchester City møtes i treningskamp. Den kampen har avspark kl.02.05, og sendes på Viasport 2 og LFCTV Go. Vi følger den også her på liverpool.no.

City vant ligaen suverent og tok 100 poeng forrige sesong. Nå snakker Pep Guardiola om at Liverpool er utfordrere neste ssesong.

– Liverpool er tittelutfordrere, og det samme er vi. De er alltid en kandidat. De vil være det i fremtiden også med deres historie, sier Guardiola ifølge Liverpool Echo.

– Når Liverpool bruker penger, er det fordi de mener det er det beste for dem. Jeg liker ikke når kollegaer snakker om meg og mine planer. Dersom de mener det er det beste for dem, så er det perfekt. Forrige sesong satte vi standarden i Premier League. 100 poeng: det er nivået. Nå må vi prøve å bli der, mens alle andre lag vil prøve å gjøre det bedre og bedre, sier han.

– Alle utfordrerne, United, Liverpool, Arsenal og Tottenham vil bli bedre. Andre lag også. Everton fikk en god manager i Marco Silva, og West Ham med Manuel Pellegrini.

Nevner Chelsea og Liverpool

Leroy Sané har hatt fri i sommer, etter at han ikke kom med i den tyske VM-troppen. Manchester City-profilen nevner Liverpool som en av to utfordrere, sammen med Chelsea.

– Dersom du så hvordan Napoli spilte forrige sesong, så var det veldig attraktiv og god fotball. Vi slet veldig mot dem, sier Sané til Sky Sports.

– Det samme er det med Liverpool. De har kjøpt veldig gode spillere, og kan bli veldig sterke neste sesong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]