– Jürgen Klopp ønsket meg lykke til i Juventus

Emre Can sier at stemningen med gamlesjefen er god.

25. jul 2018 kl 17.31 Arild Skjæveland

I sommer signerte Emre Can for Juventus, og forlot Liverpool som Bosman-spiller.

– Forholdet mitt med Klopp har alltid vært bra. Han ønsket meg lykke til da jeg fortalte ham at jeg skulle dra, sier Emre Can i et intervju med BBC.

Tyskeren scoret 14 mål på 167 kamper for Liverpool, etter at han kom for ca 10 millioner pund i 2014.

Fikk spilletid i sin siste sesong

Selv om det ikke var noe som tydet på at Can skulle signere en ny kontrakt på Anfield, fikk han likevel spilletid. Han spilte 28 av 38 ligakamper forrige sesong.

– Det er ikke mange managere som lar deg spille så mye når du er inne i ditt siste år av kontrakten. Jeg gjorde alltid mitt beste, og ønsket alltid å hjelpe laget. Det var det Klopp så, og derfor hadde han troen på meg.

Kunne blitt i England

24-åringen forteller at han hadde muligheten til å bli i England, og hadde mange tilbud. Manchester City er en av klubbene han ble linket til.

– Jeg hadde mulighet til å signere for mange klubber i England og Italia, men Juventus ville ha meg. Jeg er veldig glad for å bli i Torino. Dette prosjektet er stort, sier han. Nå har han blitt lagkamerat med Cristiano Ronaldo.

Liverpool har erstattet Emre Can med Fabinho og Naby Keita.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]