- Det vil bli en ære å bære den røde trøya

Forhåpentligvis får røde fans se Fabinho i helrødt under første kamp mot Chester, og kanskje også med det nummeret han vil benytte for Liverpool FC.

4. jul 2018 kl 15.44 Torbjørn Flatin

Kan spille på flere plasser

Fabinho har vært med fra første trening, mandag denne uka, på Melwood. Den langbente brasilianer er ventet å få rollen som midtbaneanker hos Liverpool, men hans allsidighet var noe av det som fristet Jürgen Klopp til å hente ham fra Monaco. Fabinho bekrefter selv at han er tiltenkt en midtbanerolle.

- Han (Klopp) sa at jeg kunne komme til å spille i flere posisjoner, men at planen var å bruke meg på midtbanen, forklarte Fabinho i et intervju med FourFourTwo.

- Jeg er tilgjengelig hvor han enn måtte ha bruk for meg. Han fortalte at det var en krevende terminliste i England slik at han behøvde spillere som meg. Det var et stort kompliment og en stor ære. Det er alltid hva jeg har ønsket, å gå til en stor klubb om har bruk for meg.


Hvilket trøyenummer?

- For meg var det bare å pakke og reise! Det vil bli en ære å få bære den røde trøya, fortsetter Fabinho. Det er fortsatt ikke offentliggjort hvilket trøyenummer som 24-åringen vil ha på Anfield.

- Da vi var i ferd med å få i stand avtalen, begynte Roberto (Firmino) å gi meg tips om hvordan livet er i byen. Han fortalte meg at Liverpool er et fantastisk sted, det er bare litt kaldt av og til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]