– Dette er min tredje pre-season, og hvert år snakker vi om det samme

Det virker ikke som at Daniel Sturridge er på vei ut med det aller første.

14. jul 2018 kl 21.12 Arild Skjæveland

Daniel Sturridge har sett ganske bra ut i pre-season så langt. 28-åringen er inne i det siste året av sin kontrakt på Anfield, og ble utlånt til West Bromwich i siste halvdel av forrige sesong.

– Det er morsomt. Dette er min tredje pre-season her, og hvert år snakker vi om de samme tingene. Sturridge har alltid en fremtid – det er ikke noe problem, sa Klopp til Liverpoolfc.com etter kampen.

– Det handler bare om hva vi gjør akkurat nå. Slik det er nå er allting bra. Vi trenger ikke å ta noen avgjørelser. Akkurat nå tenker jeg ikke slik om spillerne mine. Jeg går ikke rundt og tenker «han er inne, han er ikke inne», sier Klopp.

Annerledes for ungguttene

Harry Wilson ble lørdag utelatt fordi han er på vei til Championship for et nytt låneopphold. Klopp sier det er annerledes for ungguttene.

– Med de yngre så må vi ta avgjørelser, men ikke med de andre. De kommer her, og til slutt vil det være lett for meg å ta en avgjørelse.

– Når overgangsvinduet nærmer seg stenging må vi ta avgjørelser, men det er fortsatt åpent, sant? Det stenger ikke i morgen? Nei, bra, sier Klopp.

Gleder seg over Lallana

Adam Lallana hadde en marerittsesong i fjor. En skade han pådro seg i pre-season gjorde at han kun startet fire kamper hele forrige sesong. Nå har han spilt én omgang i hver av de to siste treningskampene.

– I starten var det et problem da han var syk, men siden det har han deltatt i alle øktene. Det er veldig bra for ham, og du kan se det på måten han gjør ting. For en fantastisk fotballspiller han er – men han er den som trenger pre-season mest, fordi han gikk så lenge uten å kunne trene. Så hadde han en veldig kort pre-season for å bidra så raskt som mulig.

– Nå bygger vi igjen på skikkelig. At han er i stand til å spille fotball er ingen stor overraskelse, sier manageren om 30-åringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]