Billettsalget fortsetter

Liverpool FC har offentliggjort hvilke datoer de kommer til å selge kampbilletter for hjemmekampene første halvdel av sesongen.

2. jul 2018 kl 22.11 Johannes Steen

Billettene som legges ut for salg i juli vil være for hjemmekampene fram til nyttår. Kampene selges i ulike kategorier, med ulike krav til å være kvalifisert for kjøp avhengig av antall kamper man var på forrige sesong.

Først og fremst må man være medlem i Liverpool FC, et medlemskap som må tegnes innen midnatt engelsk tid den 15. juli dersom man skal ha billetter i dette salget. Medlemskap kan tegnes her

Alle billetter på Anfield kjøpes nå online

Disse dagene kan du kjøpe billetter

Tirsdag 17. juli fra 09:15

Medlemmer som har registrert minst 13 hjemmekamper i Premier League forrige sesong som ønsker å kjøpe billetter til følgende kamper: West Ham United, Brighton and Hove Albion, Southampton, Manchester City, Everton, Manchester United, Newcastle United, Arsenal.

Kvalifiserte medlemmer vil være garantert billetter.

Onsdag 18. juli fra 09:15

Medlemmer som var på minst 4 hjemmekamper som ønsker å kjøpe billetter til følgende kamper: Manchester City, Everton, Manchester United, Arsenal.

Disse billettene vil bli solgt etter førstemann til mølla-prinsippet, og det er ikke garantert at alle som ønsker vil få billett.

Torsdag 19. juli fra 09:15

Alle medlemmer som ønsker å kjøpe billetter til følgende kamper: West Ham United, Brighton and Hove Albion, Southampton, Cardiff City, Fulham, Newcastle United.

Disse billettene vil bli solgt etter førstemann til mølla-prinsippet, og det er ikke garantert at alle som ønsker vil få billett.

Eget billettsalg for funksjonshemmede– detaljer finner du her.

Fredag 13. juli fra 09:15: Medlemmer som trenger rullestol-plass

Mandag 16. juli fra 09:15: Medlemmer som trenger stol for funksjonshemmede

Hospitality-billetter

Dersom du vil være sikker på å få billetter, eller unne deg litt ekstra, kan du kjøpe såkalte hospitality-billetter. Salget for disse har ligget ute siden terminlisten ble offentliggjort i juni.

Disse billettene har ikke samme krav for kjøp, men vil koste en del mer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]