TILGJENGELIG:  Sheyi Ojo er til salgs dersom noen legger 15 millioner pund på bordet.

– Et nytt utlån er kanskje det beste for meg

Sheyi Ojo er tilgjengelig i sommer.

Ifølge James Pearce i Liverpool Echo er Sheyi Ojo en av spillerne Liverpool har gjort tilgjengelig for salg denne sommeren. De helrøde krever 15 millioner pund for 21-åringen, men er klar for å låne ham ut igjen dersom ingen legger nok penger på bordet for å sikre seg kantspilleren permanent.

– Jeg prøver bare å fokusere på det som skjer her og nå, med å trene bra, holde meg i form, være sunn og gjøre mitt beste i disse kampene jeg får sjansen. Så får vi se hva som skjer etterpå, sier Ojo i et intervju med Liverpoolfc.com på klubbens USA-turné

Åpner for et nytt utlån

Han har allerede vært utlånt til Wigan, Wolverhampton og Fulham i sin karriere, og er åpen for en ny låneavtale dersom det er det som skjer den neste måneden.

– Jeg føler det kommer en tid når du må ta det neste steget. Kanskje må du ta gå ut på lån og få en ny erfaring. Dersom det skjer med meg vil jeg prøve å forbedre meg og komme tilbake sterkere.

– Det er mange ulike eksempler, men Mo Salah er kanskje det beste eksempelet, da han var i Chelsea. Han ble lånt ut, og se på han nå. Han har gjort det veldig bra, og er stjernen i laget vårt. Jeg håper jeg kan følge hans fotspor og ta ting som det kommer.