Håper å selge spillere for 100 millioner pund i sommer

Det er mye interesse for Liverpools tilgjengelige spillere.

23. jul 2018 kl 23.54 Arild Skjæveland

En som har slitt så langt i sesongoppkjøringen er Divock Origi. Forrige sesong ble han lånt ut til Wolfsburg, men heller ikke der storspilte den unge belgieren.

Nå har Liverpool satt en prislapp på 27 millioner pund på 23-åringen, rapporterer James Pearce i Liverpool Echo.

De helrøde er klare for å selge Origi, og Valencia skal ha vist interesse, ifølge Echo-journalisten.

Ings og Grujic kan også dra

Origi er en av flere spillere Liverpool er klare for å selge i sommer.

Danny Ings ønsker å forlate klubben, og Liverpool krever 20 millioner pund for han. Southampton, Crystal Palace, Leicester City og Newcastle viser alle interesse. Klopp vil gjerne beholde ham, men forstår at han er klar for en ny utfordring og fast førstelagsfotball.

Marko Grujic sin fremtid er ikke avgjort. Lazio ønsker å kjøpe ham, men Liverpool selger ikke for under 20 millioner pund. LFC vil foretrekke at han signerer en ny kontrakt, og et nytt utlån. Cardiff City har en låneavtale avtalt dersom det ikke kommer noen gode nok bud.

TILBAKE?
TILBAKE?  Marko Grujic kan returnere til Cardiff City dersom ingen legger 20 millioner pund på bordet.

Tilgjengelige vinger

Lazar Markovic kan også komme til å bli solgt i sommer. I siste halvdel av forrige sesong var han på lån hos Anderlecht, som er en av tre klubber som nå viser interesse. De andre er Leganes og Getafe, og LFC har satt en prislapp på sju millioner pund.

Sheyi Ojo, som var på lån hos Fulham forrige sesong, er nå tilgjengelig for 15 millioner pund ifølge Echo. Dersom ingen legger en slik sum på bordet, kan han komme til å bli lånt ut.

Høy pris på Mignolet?

Fulham er klubben som har forhørt seg om Simon Mignolet – men ble skremt av Liverpools prislapp. Det at det er Mignolet som er målvakten lokalavisen forventer at skal forlate klubben, gjør trolig at Loris Karius må bli.

LFC har allerede solgt Danny Ward til Leicester i sommer, og dersom de hadde solgt både Mignolet og Karius hadde en kun sittet igjen med juniormålvakter i tillegg til Alisson Becker.

En siste spiller det vises interesse for er Pedro Chirivella. Den spanske midtbanespilleren som spilte i Willem II forrige sesong er aktuell for Nottingham Forest og Swansea, og har fått en prislapp på 15 millioner pund.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]