Føler seg hjemme igjen i Liverpool

Daniel Sturridge snakker som en spiller som har planer om å bli på Anfield.

23. jul 2018 kl 22.27 Arild Skjæveland

Sommeren 2019 går kontrakten Daniel Sturridge signerte etter den eventyrlige 2013/14-sesongen ut. Da kan han forlate Liverpool på Bosman.

At han kom til å forlate Anfield allerede i sommer var det mange som forventet, etter et mislykket låneopphold i West Bromwich i andre halvdel av forrige sesong.

Etter lovende prestasjoner så langt i sesongoppkjøringen, har sjansene økt for at han kan bli i klubben.

– Jeg stortrives her. Jeg liker guttene, og «banteren» i gruppen er utrolig. Jeg føler meg hjemme igjen, og er bare glad for være tilbake og være en del av gruppen igjen, sier spilleren til Liveproolfc.com.

Lærte av utlånet

Sturridge fikk bare seks kamper i West Bromwich, og skader ødelagte mye av oppholdet.

– Da jeg dro lærte jeg også. Det er en bra ting. Når du ikke er involvert så lærer du mye om deg selv og laget. Ved å se fra avstand hvordan laget spiller. Du kan lære mer når du står på utsiden, sier han videre.

– Jeg lærte mye av å se kampene som guttene spilte, og av å være i et annerledes lag og se hvordan de gjør ting.

Nå snakker 28-åringen som en spiller som har planer om å bli der han er den kommende sesongen.

– Målet mitt er å trene hardt og jobbe hardt i sesongoppkjøringen. Det er mye løping, og flere oppkjøringskamper igjen. Det er ikke noe press. Det er mange kamper i sesongen, så det handler om å gi alt når du får noen minutter. Jeg legger ikke noe press på meg selv, støtteapparatet eller lagkameratene. Det handler om å trives. Jeg er del av en utrolig gruppe, og vi har mulighet til å være suksessfulle denne sesongen.

– Vi ønsker å vinne troféer, og vi ønsker å ha suksess. Det starter nå, og det er en lang sesong. Det betyr ikke noe om du spiller i den første kampen eller den 50. kampen. Så lenge du er involvert på reisen, er det alt som betyr noe.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]