Jürgen Klopp etter 7-0 mot Chester:- God uke for Daniel Sturridge

En noe mellomfornøyd manager mente at 1.omgangen hadde vært for dårlig, men at det var mer å glede seg over etter pause.

7. jul 2018 kl 19.21 Torbjørn Flatin

- Ja vi har arbeidet hardt denne uka, det blåste på en tørr bane, motstanderen var bra organisert, men nei vi spilte ikke bra fotball i 1.omgang, sa Jürgen Klopp etter kampen mot Chester. En kamp nord i Wales hvor det stod 2-0 ved pause etter to sene mål av Harry Wilson, før Daniel Sturridge 2, James Milner straffe og Danny Ings sørget for ytterligere en håndfull med scoringer i 2.omgang.

- I 2.omgang var vi mye bedre, istemte da også Klopp. – Vi hadde flere spillere som hadde spilt sammen tidligere som gjorde det lettere, Naby så rimelig bra ut. Det var gode signaler.


Lettere for Keita

Klopp ble spurt om tomålscoreren Daniel Sturridge.
- Jeg så flere bra ting fra Daniel, men han kan imponere meg enda mer. Jeg vet om den kvaliteten han har. Alt i alt har var han veldig positiv i dag, han har hatt en god uke.

Og om nyervervelsene Keita og Fabinho.
- Det er vanskelig når en kommer slik som dem, med et nytt språk, men de er i bra rute. Det var ikke lett for Fabinho i dag i en omgang hvor vi ikke spilte bra. Naby gjorde det mye bedre i 2.omgang, men vi kjenner til hva disse guttene står for. De står for kvalitet. Naby kommer fra Leipzig med en lignende måte å spille og presse på. Fabinho er hentet fra Monaco, som har en helt annen stil og han vil trolig behøve mer tid til å tilpasse seg.

Om den varme mottakelsen Loris Karius fikk foran omkring fire og et halvt tusen tilskuere.
- Det var hyggelig, men jeg hadde ikke ventet noe annet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]