Scoringsfest på hver side av pause

To scoringer hver fra Harry Wilson og Daniel Sturridge, i tillegg til mål fra Milner str, Kent og Ings sørget for en solid gjennomføring i Chester.

Til slutt ble det hele 7-0, etter at Chester ikke orket like mye den siste timen samtidig som Liverpool ble litt skarpere i sitt spill. Tomålscorerne Harry Wilson og Daniel Sturridge kan være fornøyd med sin åpning og hvis de fortsetter i det sporet kan de kanskje banke på førstelagstroppen til Jürgen Klopp. Unggutter som Curtis Jones og Sheyi Ojo synes vi også var friske, mens Ryan Kent hadde dagens scoring med et langskudd. Fabinho ble gradvis bedre i en noe dypere rolle enn det Naby Keita hadde, av nykomlingene, hvor sistnevnte fikk vist seg litt mer fram. Alt i alt en bra gjennomkjøring for 22 spillere som fikk 45 minutter midt i en tung treningsperiode.

37
Målscorer: Harry Wilson (Assist: Alberto Moreno)Harry Wilson gir Liverpool ledelsen

0-1 HARRY WILSON -

Høyrevingen Harry Wilson er pent fremme på en retur og kan lett og elegant vippe ballen over keeper og inn i det tomme buret.

44
Målscorer: Harry Wilson (Assist: Curtis Jones)Harry dobler

Ny scoring av Harry Wilson

Curtis Jones finner Harry Wilson på løp inn sentralt med en følsom pasning, og waliseren er sikker alene med keeper.

48
Målscorer: James MilnerStraffemål av James Milner

Milner fra straffemerket

3-0 JAMES MILNER - Veteranen er sikker da han bredsider ballen nede i hjørnet til venstre for keeper, etter at Sheyi Ojo var blitt felt.

54
Målscorer: Daniel Sturridge (Assist: Naby Keita)Assist fra Keita

Enkelt for Sturridge

Naby Keita vinner ballen like utenfor straffefeltet til Chester, den faller ned til Daniel Sturridge som ikke har noe problem med å score.

55
Målscorer: Ryan Kent (Assist: Andy Robertson)Kanonkule fra Kent

Suser fra Ryan.

Ryan Kent får ballen ute på venstrekanten, forserer innover og banker til fra 20 meter. Ballen fyker inn i motsatt hjørne. Herlig goal fra unggutten.

78
Målscorer: Danny Ings (Assist: James Milner)Ings på scoringslisten

Pen avslutning.

Danny Ings, som har haltet litt rundt de siste minuttene, får en fin pasning fra James Milner på 16-meter streken og avslutter sikkert nede til høyre for keeper.

88
Målscorer: Daniel SturridgePen avslutning

Effektivt fra Daniel

Daniel Sturridge viser et glimt av hva han kan bidra med, da han elegant sender ballen i motsatt hjørne fra 20 meter.

77
Daniel Sturridge (Sheyi Ojo)Utenfor fra Sturridge

Daniel Sturridge får en bra sjanse på en retur etter at Sheyi Ojo først hadde skutt.

4Skudd

Divock Origi går innover fra høyre og fyrer av et hardt skudd, men rett på keeper.

8Sjanse til Chester

En miss fra Harry Wilson gjør at Chester kan kontre og fra god posisjon skyter Jordan Archer, men Karius får en viktig touch på ballen som går like over.

Før kampen

Det er klart for sesongens første treningskamp. Liverpool kommer til å kjøre to helt forskjellige lag i de to omgangene, for at alle i troppen skal få sjansen til å få matchtrening, og få sjansen til å vise seg frem for manager Jürgen Klopp. Strålende sol i Chester.

4Skudd

7Utenfor

Origi spiller fram Clyne på høyresiden. Backen forserer inn i feltet og skyter utenfor fra ganske skrå vinkel da det var muligheter til å prøve å finne medspillere inne i boksen.

11Frispark i muren

En fin forsering fra Harry Wilson skaffer et frispark i god posisjon like utenfor hjørnet av straffefeltet, men Wilson setter selv frisparket i muren. Frisk åpning, her lukter det scoringer!

13Corner

Solanke skyter fra 16-meter, men via et forsvarsben og ut til en resultatløs corner.

25Liverpool har styrt spillet

Det har vært første 25 minutter i solskinnet hvor Liverpool har hatt det meste av spill og sjanser, men hvor de røde har vært unøyaktige foran målet til Chester.

30Nære for Fabinho

Fabinho har gradvis kommet mer med i kampen og prøver seg med en avslutning som går i stolpen!

37

44

Pauserefereat

Liverpool, og da først og fremst Divock Origi men også Dominic Solanke, sløste lenge med mulighetene i et solfylt Chester hvor hjemmelaget også hadde et par bra muligheter tidlig i omgangen. Fabinho kom mer med i kampen etter hvert og hadde en avslutning i stolpen etter hvert som de røde kom stadig nærmere. Ungguttene Curtis Jones (17) og Harry Wilson (21) hadde flere ganger lagt opp til bra spill, og de fikk uttelling da et sliten Chester til slutt måtte kapitulere. Wilson vippet først ballen over en liggende keeper, før han avsluttet pent etter å ha blitt funnet av Jones med en fin gjennomløpning sentralt.