Grujic skal i samtaler med Klopp og Edwards

– Det viktigste for meg er førstelagsfotball, sier hovedpersonen selv.

26. jul 2018 kl 20.20 Arild Skjæveland

Marko Grujic er en ettertraktet mann. Liverpool har satt en prislapp på 20 millioner pund på ham, og han skal være ønsket av Lazio og Galatasaray.

Dersom ingen tilbyr en pris de høye herrer på Anfield vil akseptere, går det trolig mot et nytt utlån til Cardiff, som denne sesongen skal spille i Premier League. 22-åringen legger ikke skjul på at førstelagsfotball er det viktigste denne sesongen.

– Alle vet at vi har kjøpt to nye midtbanespillere. To store spillere og flotte fyrer. De er mange spillere i min posisjon, så vi får se hva som skjer de neste ukene, sier serberen i et intervju med Liverpool Echo.

– Jeg vil selvsagt heller dra et sted og spille enn å bare bli her, sitte på benken og bare spille for U23-laget, sier han videre.

Skal i samtaler

Selv om Premier League-klubbene ikke kan signere spillere etter 9. august, så kan spille forlate klubben helt frem til 31. august. Grujic har planer om å ha møter med de som bestemmer på Anfield i løpet av sommeren.

– Jeg vil snakke om situasjonen min med manageren og Michael Edwards i løpet av de neste ukene, sier midtbanespilleren.

– For nå er jeg Liverpool-spiller, og ønsker å vise mitt beste for Jürgen Klopp. Etter denne turen har vi en treningsleir i Frankrike. Da skal jeg prøve å vise mitt beste, og så får vi se hva som skjer.

– Det vil være klubbens avgjørelse, og det de mener er best for meg vil jeg akseptere. Trening er bra for unge spillere, men det viktigste er spilletid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]