Interesse for Ojo, Grüjic og Mignolet

Liverpools tropp ventes å bli slanket betraktelig de nærmeste dagene, gjennom salg og utlån.

26. jul 2018 kl 11.55 Torbjørn Flatin

Ifølge pålitelige James Pearce i Liverpool Echo har West Bromwich kommet med en henvendelse angående Sheyi Ojo. Nottingham Forest er en annen klubb som er blitt linket til vingen som satt på benken under hele kampen mot Manchester City i natt. Et nytt utlån til Championship er en sannsynlig utgang for 21-åringen før transfervinduet stenges om to uker.

Marko Grüjic er en annen spiller flere klubber viser interesse for. Den siste skal være Galatasaray, som kan lokke serberen med spill i Champions League. Crystal Palace og Cardiff, hvor Grüjic spilte i siste halvdel av forrige sesong, er andre som skal aktuelle. For disse tre klubbene skal det være snakk om et mulig utlån, mens Lazio kan være villig til å hente den 22-årige midtbanespilleren på en permanent avtale.

Simon Mignolet kan være på vei til Barcelona. Jo, ifølge spansk media kan det være en mulighet da storklubben skal være på jakt etter en keeper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]