James Pearce:– Jeg tror Klopp snakker sant når han sier han har handlet ferdig

Echo-journalisten tror det kun er skader som kan få Liverpool ut igjen på markedet.

24. jul 2018 kl 23.00 Arild Skjæveland

Det er litt over to uker igjen til sesongstart. Nytt av året er at overgangsvinduet stenger dagen før Premier League settes i gang. Denne sommeren har Liverpool vært av de mest aktive klubbene, og har kjøpt fire spillere som er tiltenkt førstelaget umiddelbart.

James Pearce i Liverpool Echo tror ikke det kommer flere slik situasjonen er nå.

– Jeg tror Klopp mente det da han sa han hadde handlet ferdig. Han har forsterket de posisjonene der han følte han trengte forsterkninger. Jeg tror det eneste som vil få han til å gå ut igjen på markedet er dersom det kommer noen skader, svarer Pearce i et nettmøte i Liverpool Echo.

Usikker på keepersituasjonen

Loris Karius har hintet om at han kan være på vei bort fra klubben. Liverpool har solgt Danny Ward til Leicester City, og har lånt ut målvaktene Adam Bogdan og Shamal George allerede. Echo-journalisten forventer at det er Simon Mignolet som drar.

– Det kommer til å bli interessant å se hva som skjer de neste to ukene. Dersom Karius og Mignolet begge drar, må Klopp ut og kjøpe en keeper som backup. Jeg kan forstå de som sier at Karius må dra og få en ny start et annet sted, med økonomisk vil dette være verst tenkelig tidspunkt for Liverpool å selge, svarer Pearce.

– Verdien hans har nådd bunnen, og Klopp har ikke planer om å selge ham. Planen hans er at Karius og Grabara skal være dekning for Alisson. Men dersom Karius presser på for en overgang må kanskje Klopp tenke seg om på nytt. Uansett kan jeg ikke se for meg at Mignolet blir i klubben, svarer han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]