– Han er god nok til å gjøre det igjen

James Milner snakker om sin lagkamerat Mohamed Salah.

27. jul 2018 kl 08.09 Arild Skjæveland

I sin første sesong på Anfield scoret Mohamed Salah utrolige 44 mål. 32 av scoringene kom i ligaen.

James Milner gjør seg klar for sin 17. sesong i Premier League, og har vært med på mye. Han tror lagkameraten fra Egypt er god nok til å gjøre det samme igjen.

– De beste spillerne i verden er ikke kjent fordi de har gjort noe én sesong. De gjør det om igjen og om igjen. Han er mer en kapabel til å gjøre det, sier visekapteinen om sin lagkamerat i et intervju med The Guardian.

Må dele ansvaret

Milner mener de andre spillerne også må bidra med scoringer, slik at ikke alt presset er på Salah i den kommende sesongen.

– Det er press for at du skal levere igjen når du har hatt et så godt år, men han er en toppspiller. Det har han vist. Han kommer til å forbedre seg. Vi må forbedre oss som lag med han også, og sørge for at ikke alt presset er på hans skuldre med å score mål og få oss ut av vanskelige situasjoner.

Tidligere denne sommeren signerte Salah en ny kontrakt. Milner var aldri bekymret for at han kom til å forlate klubben denne sommeren.

– Personlig var jeg aldri bekymret. Det vil alltid komme historier når spillere gjør det bra. Du så hvor bra han spilte forrige sesong. Han forbedrer seg, og virker lykkelig, så jeg ser ingen grunn til at han skulle ville dra. Spekulasjoner er slikt som kommer når du har gode spillere. Det er positivt for oss at det er spekulasjoner rundt spillerne våre, for det betyr at vi spiller bra og leverer.

– Du kan se hva han og Sadio bringer til dette laget da de kom inn mot City.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]