Mourinho legger presset på Liverpool

Det er litt over to uker til ligastart, og det psykologiske spillet er i gang.

26. jul 2018 kl 21.46 Arild Skjæveland

Sent lørdag kveld skal Liverpool og Manchester United møtes på det som er verdens nest største stadion. «The Big House», Michigan Stadium, har plass til hele 107.000 tilskuere.

Det er ingen som har brukt mer penger enn Liverpool så langt denne sommeren, og det var tema da José Mourinho møtte pressen torsdag.

– Dersom du har pengene, og investerer dem bra, så er det bedre enn å ha de stående i banken, for rentene der er veldig lave, sa Mourinho ifølge The Times.

– Må vinne

United-manageren mener Liverpool har gjort gode kjøp i sommer.

– Du må investere pengene bra, og helt ærlig så synes jeg de har gjort det. Hver spiller de har kjøpt er kvalitet, og jeg er glad på deres vegne. Men denne sesongen vil dere (pressen) endelig kreve at de vinner, la portugiseren til.

Mourinho henvender seg til journalistene, og mener at pressen nå må kreve at LFC kjemper om tittelen, etter summene som har blitt lagt ut i de siste vinduene.

– Et lag som var finalist i Champions League må du si at er en stor kandidat til å vinne ligaen, sier han videre.

– Slik er det alltid, sier Klopp

Jürgen Klopp mener situasjonen før denne sesongen er lik som tidligere år.

– Slik har det alltid vært før sesongen, og slik er det alltid. Jeg tror ikke det er noen stor forskjell i år. Forskjellen er bare at folk tror litt mer etter forrige sesong, men det endrer ikke situasjonen, sier Klopp i et intervju med ESPN.

– Ja, jobben min er å forbedre laget hvert år, og forbedre fotballen hvert år. Gjør du det har du større sjanser, men problemet er at de andre lagene ikke sover. Manchester City har fortsatt et fantastisk lag, og United vil ha et fantastisk lag igjen. Chelsea, Arsenal og Tottenham.

Manchester United - Liverpool har avspark lørdag kl. 23.05, og sendes på TV 2 Sport Premium, TV 2 Sumo og LFCTV GO.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]