Har fått juling til nå i pre-season

Møter et Bury som har fått det veldig tøft hittil i pre-season etter nedrykket i fjor.

14. jul 2018 kl 11.44 Arild Skjæveland

Vi har tatt en prat med Martin Teddy i Burys norske supporterklubb før dagens kamp.

Kampen har avspark kl. 16.00, og vises på Viasport 2, Viaplay og LFCTV. Vi kommer til å følge hvert spark også her på liverpool.no.

– Motstanden Liverpool møter på et Gigg Lane skal i utgangspunktet være god skuring for et målvant Liverpool-lag. Bury har store svakheter i det defensive noe som har vært tydelig gjennom hele fjorårssesongen og innledende preseason kampene. Her har Bury gått på et 6-0 tap mot Steven Gerrards Rangers og 0-4 tap for Huddersfield på Gigg Lane, forteller Martin Teddy i Bury FC Norway. http://bury.no/

Fysisk spillestil

Det er ventet at Jürgen Klopp vil stille med to ulike lag på Gigg Lane. Et i hver omgang. Der vil de møte et lag som spiller fysisk, ifølge Teddy.

– Jeg tror Bury vil få det tøft mot et godt Liverpool-lag. Liverpool vil ha initiativet, så får vi se om Bury er i stand til å spille sin fotball. Resultatet bør gå til fordel bortelaget på Gigg Lane, men med en ustø målmann i buret til Liverpool og om Klopp gir mange unge spillere sjansen kan det være muligheter. Resultattips på en god dag: 2-2, sier Teddy.

– Bury er et fysisk lag som liker å spille seg ut på kant og deretter slå innlegg. Backene kommer ofte, men laget har en tendens til å tømme seg og bli avslørt på det defensive. Manager Ryan Lowe har endret mye i formasjonen siden han tok over forrige sesong. Jeg ser for meg at Bury kan komme ut i en 3-5-2 eller 4-4-2.

Har overtatt Citys gamle treningsfelt

Bury rykket i fjor ned fra League One, da de endte desidert sist på tabellen. Nå er målet opprykk.

– Etter fjorårets kaotiske og begredelige sesong hvor vi gikk gjennom flere managerbytter som endte med sisteplass og nedrykk til League Two, så er målet opptrykk. Spillertroppen skal være god nok og treningsfasilitetene er blant de bedre, etter at Bury flyttet til på Carrington Training Centre etter at Man City flyttet på seg, forteller Teddy.

Dette blir kampen der Virgil van Dijk og Joel Matip er i aksjon for første gang under pre-season. Med Dejan Lovrens VM-finale på søndag, kan det fort være midtstopperparet når West Ham gjester Anfield 12. august.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]