«Nå gjenstår ny keeper og Coutinho-erstatter»

Liverpool er ikke ferdig på overgangsmarkedet, ifølge lokalpressen.

14. jul 2018 kl 07.01 Arild Skjæveland

Sent fredag kveld kom bekreftelsen på Liverpools tredje kjøp denne sommeren. Etter at midtbanen har blitt forsterket med Naby Keita og Fabinho, kom Xherdan Shaqiri som gir manageren enda flere alternativer i angrep.

Jürgen Klopp vil være fornøyd med det Liverpool har gjort overgangsmarkedet så langt – men fortsatt gjenstår det to posisjoner, skriver normalt velinformerte Chris Bascombe i The Telegraph.

Nummer 10 og keeper

Tidligere i sommer var klubben så nær en kan komme en avtale for Nabil Fekir, før det hele gikk i vasken. Alt var avtalt, spilleren hadde valgt sitt draktnummer og gjort intervju med LFCTV, bare for at avtalen ikke ble noe av. Franskmannen var spilleren som skulle bli Philippe Coutinhos erstatter.

Ifølge Bascombe har klubben fortsatt en nummer 10 på ønskelisten, før overgangsvinduet stenger for Premier League-klubbene 9. august. Liverpool er også ute etter en keeper, skriver journalisten med bakgrunn i Liverpool Echo.

Fire navn dukker opp

Neil Jones er en annen journalist med bakgrunn fra Echo, men som nå jobber for Goal.com. Han skriver at det for øyeblikket ikke kommer noe ut fra klubben, men at det virker lite sannsynlig at det vil bli gjort et nytt forsøk på å sikre seg Fekir denne sommeren.

Jones nevner Christian Pulisic fra Borussia Dortmund, som Liverpool har lagt inn bud på tidligere, Julian Draxler fra Paris Saint-Germain, og Bayer Leverkusen-duoen Kai Havertz og Julian Brandt som mulige overgangsmål.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]