Har signert en ny langtidskontrakt

Ung angriper har satt navnetrekket sitt på en ny avtale.

10. jul 2018 kl 18.29 Einar Kvande

Harry Wilson har signert en ny langtidskontrakt med Liverpool. Ifølge den velinformerte Telegraph-journalisten Chris Bascombe dreier det seg om en femårskontrakt.

Waliseren kom til Liverpool allerede som U9-spiller.

– Jeg er henrykt over å ha signert en ny avtale, sier 21-åringen til Liverpoolfc.com.

– Da jeg ble tilbudt en ny avtale, var jeg desperat etter å få alt ordnet, slik at jeg kunne signere avtalen tidlig i preseason, for jeg ønsker å ha fullt fokus på å spille fotball, fortsetter Wilson.

– Nå er alt i boks, og jeg føler dermed at jeg kan konsentrere meg om å spille fotball og forsøke å imponere manageren.

Scoret to

Wilson var tilbake på Melwood da preseason startet i forrige uke, etter å ha tilbrakt siste halvdel av forrige sesong på lån hos Hull City. Der gjorde han sju mål på 13 Championship-kamper.

Wilson scoret de to første målene i Liverpools 7-0 seier i treningskampen mot Chester på lørdag.

– På kort sikt vil jeg nå forsøke å imponere manageren hver dag på trening, og i de kampene jeg får spille under preseason. Jeg vil forsøke å score mål og servere målgivende pasninger, og dermed hjelpe laget. Jeg ser ikke lenger frem enn det.

– Jeg føler at dersom jeg gjør det bra nok her, vil alt annet ordne seg av seg selv.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]