- Jeg begynner å nærme meg

Adam Lallana har så langt hatt en problemfri oppkjøring, og håper nå å kunne begynne forsere trening og form frem til sesongen starter.

28. jul 2018 kl 16.47 Torbjørn Flatin

- Denne pre-season er akkurat hva jeg behøvde, sier Adam Lallana til liverpoolfc.tv.

Den lettbente offensive midtbanespilleren fikk ødelagt så godt som hele forrige sesong med skade. 30-åringen står nå overfor et veldig viktig fotballår for ham selv, etter en sommer hvor Liverpool trakk seg fra et kjøp av Nabil Fekir og ikke synes å hente den «erstatteren» for Philippe Coutinho som var ventet. Adam vil være en av kandidatene til å prøve å fylle det tomrommet.


Har spilt alle kampene

- Jeg har kunnet trene i fem eller seks uker uten å bekymre meg om noe, ingen offisielle kamper, bare konsentrert meg om å få tilbake det fysiske nivået.

- Jeg føler at jeg begynner å nærme meg. Jeg har spilt fem ganger 45 minutter nå, noe som har vært oppmuntrende. Forhåpentligvis kan vi nå begynne å høyne nivået de neste par ukene.

- Pre-season er alltid intens og jeg tror vi vil gå opp ytterligere et hakk når vi reiser til Frankrike neste uke, forklarer Lallana.


Atmosfære mot Man Utd

Med bl.a. Naby Keita ute vil han være høyaktuell fra start mot Manchester United i kveld, foran om lag 100.000 tilskuere i Michigan.

- Nei, ingen av disse kampene kan regnes for å være det, svarer Adam Lallana på spørsmål om det finnes vennskapskamper mot Manchester United.

- Ikke minst når du får den atmosfæren og med så mange fans, det vil føles som en vanlig kamp.

- Forhåpentligvis vil det bli helt fullt i et fantastisk stadion, og vi kan få en skikkelig økt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]