– Jeg føler meg allerede hjemme i Liverpool

Alisson sier han blir klar til første seriekamp mot West Ham.

31. jul 2018 kl 17.01 Johannes Steen

Liverpools nye stjernekeeper Alisson hadde i dag sin første treningsøkt med troppen, på treningsleiren i Evian i Frankrike. Til tross for kort fartstid i klubben, føler brasilianeren at han har funnet seg raskt til rette.

– Det har vært en flott dag som jeg har sett fram til. Jeg har hatt noen gode hviledager med familien min, men ingen av oss kunne vente på å komme i gang med den nye sesongen, forteller han til Liverpoolfc.com

–Det er bare min første dag, og jeg føler meg hjemme allerede!

Vil være klar mot West Ham

Med sen ferie etter VM er det ikke lang tid Alisson og landsmannen Firmino vil få før første kamp mot West Ham 12. august. Alisson tror likevel at han med to uker trening og to treningskampervil være klar for å stå i buret på Anfield.

– Selv om disse to ukene ikke virker som lang tid, er det nok for oss til å bli klare for vår første kamp mot West Ham, sier han.

– Vi vil spille to treningskamper før denne kampen, og jeg er sikker på at det harde arbeidet troppen har lagt inn så langt vil hjelpe meg med å bli et medlem av troppen så fort som mulig. Jeg er 100 prosent klar for vår første kamp for å sparke igang Premier League på en god måte.

Alisson kommer fra en annen spillestil i Roma, men mener han allerede har fått mer forståelse for hvordan Klopp vil spille fotball.

– Den innledende treningen har vært nyttig for meg for å se hvordan spillestilen vår skal være i Premier League. Den viste meg også at laget er svært tilpasset til den, og alle virker å være i god fysisk form, for å ikke snakke om teknisk – de er tross alt strålende spillere.

– Tropp av fantastiske profesjonelle

Keeperen har allerede kjenninger i Liverpool-troppen, og tror de vil spille en viktig rolle i å finne sin plass i spillergruppen.

– Relasjonene vi utvikler utenfor banen er til hjelp for å utvikle oss som lag. Jeg kjenner Fabinho og Bobby (Firmino), og jeg er sikker på at de vil hjelpe meg.

– Jeg har også spilt med Mo Mo (Salah). De tre vil bli viktige for meg for å finne meg til rette i troppen.

– Førsteinntrykket forteller meg at det ikke vil bli vanskelig for meg her – det er en bra tropp satt sammen av gode spillere og fantastiske profesjonelle.

– Jeg er sikker på at det vil bli en kjempebra sesong for oss alle, avslutter nyervervelsen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]