José Mourinho:- Jeg hadde ikke betalt for å se på dette

Manchester Uniteds manager José Mourinho var ikke fornøyd etter kampen i Michigan, men vreden gikk mest ut over hans eget lag og dommerne.

29. jul 2018 kl 14.47 Torbjørn Flatin

- Atmosfæren var god, men hvis jeg var dem hadde jeg ikke kommet. Jeg ville ikke ha brukt penger for å se disse lagene, hevdet Mourinho etter at hans mannskap hadde tapt 4-1 foran over hundre tusen mennesker i Michigan.

- Disse folkene viste hvor mye de elsker sine klubber. Det har kommet bare for å elske klubbene.


Svake dommere

- Dommerne, de kom ved en feiltakelse. De var blitt hentet inn fra baseball-forbundet og trodde det var en baseball-kamp. Det var artig.

- Lidenskapen i Amerika for fotball gjør at de fortjener å se de beste lagene. Vi og noen andre klubber, Liverpool ikke medregnet, har ikke vært i stand til å gi folk kvalitetsfotball.

- Jeg synes guttene gjorde det bra helt til det var slutt på bensinen. Da var det takk og farvel, sa José Mourinho med hentydning til at han måtte stille et svært ungt lag med en rekke spillere ikke tilbake etter VM.

- Liverpool hadde majoriteten av sine spillere, og som de kunne rotere. Hva ga så dette meg? Ingen verdens ting.

Ønsker å kjøpe to spillere

- Mine forsterkninger vil være Pogba, Fellaini, Lindelöf, Rashford, Lingard, Matic og Valencia, svarte manageren på spørsmål om forsterkninger.

- Du mener spillere jeg ønsker å kjøpe? Jeg skulle like å få inn to spillere til. Jeg tror ikke jeg kommer til å få to, men at det er mulig at det kommer inn en. Jeg ga klubben en liste på fem navn for noen måneder siden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]