– Jeg hadde ingen problemer med Klopp

Emre Can slår tilbake mot ryktene.

9. jul 2018 kl 17.25 Einar Kvande

Emre Can er blitt Juventus-spiller, men slår tilbake mot rykter om at han forlot Liverpool fordi han hadde problemer med manager Jürgen Klopp.

– Om jeg hadde problemer med Klopp? Nei, jeg hadde ingen problemer med Klopp. Jeg hadde et veldig godt forhold til ham, siteres midtbanespilleren av Mirror.

– Til slutt ønsket han meg lykke til her i Juventus. Jeg hadde aldri problemer med Klopp, legger Can til.

Vinnermentalitet

Tyskeren hevder han forlot Liverpool til fordel for Juventus fordi han anser mulighetene til å vinne trofeer som større hos Serie A-klubben. Juventus har vunnet Serie A de siste sju årene, og den italienske cupen de siste fire sesongene.

– Jeg kjenner mentaliteten i denne klubben godt. Det er en vinnermentalitet her, og det er også min mentalitet. Jeg kom hit for å vinne titler.

– Jeg bestemte meg for å komme til Juventus, for jeg anser dette som et veldig stort prosjekt. Klubben har høye mål. Jeg ønsker å være en del av dette prosjektet.

– Jeg er veldig fornøyd med å være her. Jeg vet hvordan Juventus spiller. Jeg så mange av kampene deres forrige sesong. Et av mine største idoler var Zidane, og han spilte også her.

Emre Can spilte totalt 167 kamper og scoret 14 mål for Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]