Vil tilby Wilson enda en ny kontrakt

Waliseren skrev under på en ny avtale så sent som i januar.

9. jul 2018 kl 12.49 Arild Skjæveland

31. januar i år skrev Harry Wilson under på en ny kontrakt med Liverpool, før han ble sendt på lån til Hull City.

Det låneoppholdet var bra, og waliseren scoret sju mål på 13 kamper for Championship-klubben. Nå er han tilbake i Liverpool, og imponerte i sommerens første treningskamp mot Chester på lørdag.

Ifølge James Pearce i Liverpool Echo er klubben klar for å tilby han nok en ny kontrakt – bare et halvt år etter den forrige ble signert.

Liverpool har avslått en henvendelse fra Celtic om å få låne 21-åringen. Flere Championship-klubber har også vist interesse, men Jürgen Klopp har ingen hast med å sende unggutten på nytt utlån, ifølge Pearce.

Drømmer om førstelagsfotball på Anfield

Spilleren selv sier at han drømmer om å spille fast akkurat der han er.

– Drømmen min er å spille fast for Liverpools førstelag. For øyeblikket har jeg sjansen til å trene på Melwood og spille i treningskampene. Målet mitt er å imponere manageren og bli der. Dersom det ikke er mulig vil vi se på alternativene og ta det derfra, sier Wilson til Liverpool Echo.

– Dersom du er med i gruppen som trener, så gir han deg sjansen til å imponere ham. Jeg må sørge for at jeg tar den sjansen. I de kommende ukene er jeg sikker på at vi vil sette oss ned og se hva planene hans er, sier han videre.

– Jeg konsentrerer meg om å gjøre det bra på trening hver dag, og håper at sjansen på førstelaget vil komme.

Vellykket låneopphold

Den walisiske landslagsspilleren gjorde sakene sine veldig bra i Hull City forrige sesong, etter å ha spilt første halvdel av sesongen for U23-laget.

– Det var det jeg trengte. Mange minutter i en tøff liga. Det jeg fikk til i Hull har gitt meg mye selvtillit jeg tar med meg tilbake til Liverpool. Jeg har alltid hatt troen på meg selv, men jeg ønsket å vise folk at jeg kan ta steget også i seniorfotball, sier Wilson.

– Kanskje var det noen som hadde tvil etter mitt første lån, til Crewe i 2015, på om jeg kunne håndtere det. Jeg var glad jeg kunne gå til Hull og vise at de som tvilte tok feil.

– Som Liverpool-fan så jeg alltid kampene selv om jeg ikke var her forrige sesong. Jeg studerer alltid Salah og Mané, fordi de er kantspillere. Jeg ser hva de gjør, og ser om det er noe jeg kan ta med meg til mitt eget spill. Når du trener med kvalitetsspillere hjelper det deg til å bli en bedre spiller. Jeg har hatt noen samtaler med Mo, og han er en veldig fin fyr. Han har alltid vært hjelpsom med meg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]