Karius usikker på fremtiden

Liverpool har kjøpt verdens dyreste keeper i Alisson, men hvem ender opp som reservekeeper for de røde i sesongen 2018/19?

23. jul 2018 kl 14.17 Torbjørn Flatin

Det var generelt akseptert at Liverpool hadde et keeperproblem og at det var behov for at Jürgen Klopp løste det denne sommeren. Det må en si at manageren har gjort ved å hente inn Alisson Becker fra Roma for om lag £67M, som er verdensrekord for en keeper.


Ward til Leicester

Mange hadde kanskje trodd at Danny Ward ville bli andrekeeper, med en forventet overgang for Simon Mignolet og en Loris Karius en antok kunne behøve luftforandring etter fadesen i Champions League finalen i Kiev.

Nå gikk Ward til Leicester for £12,5M, mens Simon Mignolet ikke er tilbake i trening etter å ha vært med i den belgiske landslagstroppen som nådde semifinalen i VM. En ville også tro at det ble arbeidet på vegne av Simon med å finne ham en ny klubb etter at avgjørelser med Karius og nå Alisson tydelig har fortalt at Klopp ikke ser på ham som en førstekeeper i Liverpool.


Karius uttaler seg

Spørsmålet om hvem som skal være reservekeeper for de røde kommende sesong er blitt forsterket ytterligere, etter at Loris Karius under en langt annet enn imponerende pre-season i går skal ha fortalt Sky Germany at han nå også vurderer sin fremtid på Anfield.

«Det er klart at dette ikke er perfekt for meg», erkjenner 25-åringen da han blir konfrontert om at Liverpool har kjøpt Alisson.

«Jeg kan ikke si så mye mer om det, ei heller hva jeg kommer til å gjøre fremover. Det er fortsatt noe tid igjen (før transfervinduet lukkes).»

Karius har også skapt debatt ved å bruke sosiale medier til å uttrykke misnøye med den kritikken han er blitt til del.

Utover de nevnte keeperne regnes polske Kamil Grabara, 19 år gammel, som fremst i Liverpools keeperkø.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]