Klopp avventer utlån for unggutter

Harry Wilson, Ben Woodburn og Daniel Sturridge blir foreløpig i Liverpool, som vil ha spillere tilbake den kommende uka.

8. jul 2018 kl 19.12 Torbjørn Flatin

Liverpool skal tidligere ha avvist en henvendelse fra Celtic og Brendan Rodgers om å få låne Harry Wilson. Den 21-årige waliseren som scoret to mål mot Chester i går skal også ha påaktet interesse fra en rekke klubber i Championship.

Ifølge Liverpool Echo har klubber som Sheffield United og Norwich kommet med henvendelser om å få låne Ben Woodburn.

Jürgen Klopp vil imidlertid ta sine yngre spillere nærmere i øyensyn før det blir tatt avgjørelser angående utlån. Trolig vil mye bli avgjort i så måte etter de neste kampene mot Tranmere, Bury og Blackburn, som spilles før Liverpool reiser til USA og den første kampen mot Borussia Dortmund 22.juli.


Seniorspillere inn på laget

Daniel Sturridge sies å være til salgs for £15M, men vil ha skapt diskusjoner etter to fine mål mot Chester. Kan det fortsatt være en fremtid på for den skadeforfulgte spilleren som fortsatt bare er 28 år?

Daniel har selv påvirket diskusjonen ved å skrive følgende på sin instagram konto: «Nice to be back in a LFC shirt with a win and some goals. Just the beginning.»

Angående de 22 spillerne som spilte mot Chester kan det bli færre sjanser for enkelte av ungguttene fremover. Adam Lallana forventes å være med mot Tranmere på tirsdag etter litt sykdom, mens Joel Matip også vil begynne å forsere treningene etter sin vei tilbake fra skade.

I tillegg hadde Virgil van Dijk og Gini Wijnaldum sin første treningsdag etter ferien i dag. Van Dijk bekrefter overfor liverpoolfc.tv at han håper å spille sin første kamp i sommer på lørdag mot Bury.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]