«Liverpool var drømmeovergangen til Fekir»

Den omstridte klubbpresidenten Jean-Michel Aulas forklarer hvorfor han ga klarsignal for overgang til Anfield for sin kaptein.

8. jul 2018 kl 13.10 Torbjørn Flatin

Det er liten tvil om at Nabil Fekir var svært nærme en overgang til Liverpool. Trolig dreier det seg om et røntgenbilde av et tidligere røket korsbånd som en medisinsk ekspert ikke har gått god for, og som gjorde at de røde trakk seg ut av avtalen som etter sigende ville ha kostet £53M i overgangssum.

Derfor synes det lite trolig at muligheten for at Fekir kommer til Anfield fortsatt er til stede, selv om nettopp den muligheten ikke synes å ha blitt lagt helt død. President i Lyon, Jean-Michel Aulas, kan likevel ha rett når han nå forventer at hans 24-årige kaptein blir hvor han er også til neste sesong.


Drømte om Liverpool

«Jeg tror Nabil blir i Lyon også til neste sesong», sier Aulas til RMC Sport.

«Jeg har et nærmest far/sønn forhold med mine spillere. Jeg ga ham muligheten til å gå til Liverpool siden det var hans drømmeklubb.»

«Jeg gjorde det samme med spillere som Tolisso og Umtiti. Han (Fekir) er vår kaptein og treneren ønsker å beholde ham.»

Nabil Fekir er nå med troppen til Frankrike under VM, hvor det skal spilles semifinale mot Belgia på tirsdag kveld. En vil forvente at en endelig bekreftelse på hvor han spiller til neste sesong vil komme etter mesterskapet i Russland er over.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]