Klopp avviser ikke muligheten for et kjøp til

Liverpools manager vil ikke helt avvise en ny signering, men tror det blir som det er og hvor planen er at Daniel Sturridge skal spille få men gode kamper.

29. jul 2018 kl 10.52 Torbjørn Flatin

Jürgen Klopp ble etter kampen spurt om han kom til å hente flere forsvarer før transfervinduet stenger. Trolig myntet på rykter om at Domagoj Vida, partneren til Dejan Lovren i midtforsvaret til Kroatia, kan ende opp på Anfield.

- Nei, jeg er fornøyd med de spillerne jeg har. Jeg ser ikke behovet, var svaret til Klopp.

- Når du ser Joe Gomez spille som midtstopper i kveld, og hvor han kan kombinere mange ting du ikke finner i transfermarkedet for å være ærlig.

- Jeg ser ikke behovet for øyeblikket, men det er fortsatt 12 dager igjen og mye kan fortsatt skje. Hvis du spør meg nå vil jeg si nei, men kanskje vil jeg si noe annet hvis du spør meg i morgen.


Vil være forsiktig med Sturridge

Daniel Sturridge kom inn mot Manchester United og scoret med sin første touch. En spiller som Divock Origi satt på benken gjennom hele kampen, og det er klart at Origi og Danny Ings er på vei ut mens skadeforfulgte Sturridge nå får en ny sjanse etter en god pre-season.

- Hvis Daniel Sturridge er frisk og i form, han vil ha en rolle å spille i laget. Det er hundre prosent sikkert, svarer Jürgen Klopp på spørsmål om rollen til Sturridge.

- Må han spille 50 kamper eller mer? Nei, men forhåpentligvis kan han spille noen som er gode. Det er planen.

Manageren ønsket ikke å uttale seg om hvilke unggutter som kan være på vei ut, enten via salg eller utlån, men understreket at alle som var blitt med til Amerika var i meget bra salg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]