Klar for et nytt møte med Harry Kane

Dejan Lovren får oppgaven med å stoppe VMs toppscorer onsdag kveld.

10. jul 2018 kl 10.37 Arild Skjæveland

Onsdag kveld spilles semifinalen i VM mellom Kroatia og England. Både Dejan Lovren og Jordan Henderson har slitt etter kvartfinalene i forrige uke, men når det gjelder onsdag kveld vil begge etter all sannsynlighet være med fra start.

Der får Dejan Lovren et nytt møte med VMs toppscorer Harry Kane. En spiller han hadde dårlige opplevelser mot forrige sesong.

– Han fortjener all skryten han får. De siste sesongene har han alltid scoret mer enn 25 mål, sier Lovren til The Guardian før onsdagens kamp.

Marerittkamp i oktober

22. oktober i fjor spilte Liverpool borte mot Tottenham på Wembley – og Lovren hadde muligens sin vanskeligste halvtime i den røde trøya.

Han ble tatt av banen allerede etter 31 minutter, etter at Kane først hadde scoret, og deretter hatt en målgivende. I begge situasjonene var kroaten involvert.

– Han er en av de beste spissene i verden, men jeg liker å møte disse spissene og vise alle at jeg er en av de beste forsvarerne, sier Lovren.

MARERITTKAMP:
MARERITTKAMP:  Dejan Lovren ble tatt av banen etter 31 minutter borte mot Harry Kane og Tottenham forrige sesong.

Frykter dødballstyrken

Liverpool-stopperen har hatt et bra VM så langt. Mot England tror han det blir tøft – spesielt på dødball.

– Se på spillerne. Den minste er 190, sier han med et smil ifølge Guardian.

– England er en av favorittene til å vinne VM, og det må en respektere, men vi liker oss mot de store lagene. Det viste vi mot Argentina – og vi har ingenting å tape.

Kroatia - England har avspark onsdag kl. 20.00. Tirsdag kveld spilles Belgia - Frankrike. Begge kampene sendes på TV 2.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]