Nærmer seg Derby County

Harry Wilson ser ut til å tilbringe neste sesong i Championship

17. jul 2018 kl 12.54 Johannes Steen

I følge LiverpoolEcho vil Liverpools unge ving Harry Wilson gå på et sesonglangt lån til Championship-klubben Derby County i løpet av de neste 48 timene.

Den walisiske landslagsspilleren tilbragte andre halvdel av forrige sesong på lån hos Hull på nest øverste nivå, og gjorde sakene såpass bra at det nå skal ha vært større interesse fra hele 12 Championship-klubber.

Nå ser det altså ut til at Frank Lampards Derby vinner drakampen om spilleren som scoret syv mål på 13 kamper for Hull.

Krever spilletid

Stoke skal ha lagt inn lånetilbud i forbindelse med forhandlingene om Xherdan Shaqiri, mens man skal tidligere ha avlsått et tilbud fra Celtic. Et av premissene Liverpool har lagt for å låne ut unggutten skal være en garanti om spilletid.

Wilson signerte i januar en ny kontrakt, men allerede i forrige uke signerte han nok en ny avtale. Det tyder på at 21-åringen er i Klopps langtidsplaner, til tross for at man nå slipper han på utlån.

Jürgen Klopp skal anse et utlån som det beste alternativet for spillerens utvikling, framfor sporadisk spilletid for Liverpools førstelag.

Den walisiske landslagsspilleren scoret to mål i 7–0-kampen mot Chester, men ble senest utelatt i kampen mot Bury på grunn av en potensiell låneovergang.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]