Nesten fulltallig på lørdagens trening

Spillerne får en gjennomkjøring på søndagens kamparena.

21. jul 2018 kl 19.27 Marius Rabben

Klubben bekrefter at Mohamed Salah, Sadio Mané og Marko Grujic, trioen som returnerte fra ferie fredag, skal trene som normalt sammen med resten av troppen på Bank of America Stadium lørdag kveld.

De gjennomførte fysiske tester på Melwood før turen over Atlanteren, og flettes nå rett inn i oppkjøringsprogrammet.

Se video fra deres første dag tilbake her:

Men de forventes ifølge Liverpool Echo ikke å bli matchinvolvert før Manchester United er motstander neste helg, noe som er Liverpools tredje og siste kamp i USA.

Den eneste spilleren som dermed ikke blir inkludert på lørdagens fellestrening, den første under USA-turen, er Pedro Chirivella.

Spanjolen skal heller trene alternativt grunnet en sår rygg, opplyser klubben, men han forventes å bli klar igjen om kort tid.

Det betyr at Gini Wijnaldum skal trene som normalt og regnes som skadefri igjen, etter å ha stått over kampene mot Bury og Blackburn.

Økta begynner kl. 22 norsk tid – etter at Jürgen Klopp har hatt en pressekonferanse med tanke på søndagens oppgjør mot gamleklubben Borussia Dortmund i sommerturneringa International Champions Cup.

Natt til torsdag, kl. 02.05 norsk tid, er det duket for storkamp mot Manchester City, mens United-kampen har avspark lørdag kl. 23.05.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]