Oxlade-Chamberlain mister hele sesongen

– Hvis vi ser ham tilbake denne sesongen er det en bonus, sier Klopp.

18. jul 2018 kl 19.51 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp regner med at Alex Oxlade-Chamberlain vil gå glipp av nesten hele 2018-2019-sesongen på grunn av kneskaden han fikk i den første semifinalen mot Roma sist sesong.

Ifølge Liverpoolfc.com var det flere bånd i høyrekneet som ble skadet. Han ble operert åtte dager seinere, på dagen for den andre semifinalen mot Roma, og operasjonen anses fortsatt som en suksess.

Det antatte skadefraværet ble ikke offentliggjort på det tidspunktet etter Ox sitt eget ønske, fordi han ikke ønsket å dempe entusiasmen med å nå finalen.

Ikke i lagets planer denne sesongen

– Nå er riktig tidspunkt å fortelle folk at den kommende sesongen vil handle om å komme seg etter skaden for Ox. Vi har visst dette siden første dag etter at han ble skadet, og etter den suksessfulle operasjonen var vi sikre på det, sier Klopp.

– Det er typisk for Ox at han ikke ønsket nyheten til å overskygge slutten av sesongen, og vi syntes vi kunne fortelle det på et mer passende tidspunkt.

– Sannheten er at vi forbereder denne sesongen vel vitende om at han ikke vil være med oss på banen i mesteparten av den. Hvis vi ser ham tilbake denne sesongen er det en bonus, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]