– Erfaringen gjorde at jeg vokste som person

Daniel Sturridge tror at Liverpool kan gå mot en stor sesong, som han ønsker å være en del av.

30. jul 2018 kl 00.45 Torbjørn Flatin

Det har vært en snakkis blant røde fans i sommer, en skadefri Daniel Sturridge som har prestert i treningskampene. Angriperen som har vært mer på behandlingsbenken enn ute på det grønne gresset de siste sesongene, og mange nok trodde ville bli solgt før den kommende sesongen.

- Jeg føler meg utmerket, men jeg tar ikke av for det, sier Sturridge til Liverpool Echo.

- Det er bare herlig igjen å være en del av klubben og hjelpe laget til å vinne kamper. Det er laget det dreier seg om, ikke meg. Alle presser seg til det ytterste da vi har en stor sesong foran oss.


Har vært nærme

- Jeg har trent hardt i sommer. Jeg har virkelig tatt i, men det er fortsatt mye mer arbeid å gjøre, forklarer spilleren som fortsatt bare er 28 år.

- Jeg prøver bare å ha en positiv innstilling til alt, og prøve å hjelpe laget til å vinne noe. Vi føler at vi kan gjøre noe spesielt, vi ønsker å vinne noe.

- Mange ganger har vi vært så nærmere tidligere. Jeg var ikke her under finalen i Champions League, men det var så nære. Det var så nære.


Fortsatt sulten

I 2013/14 sesongen kom Daniel Sturridge på 2.plass i skytterligaen i Premier League, med 21 ligamål. Bare angrepspartner Luis Suarez var foran, med 31 mål.

- Jeg har alltid vært sulten, hevder Daniel, selv om han syntes å ha fjernet seg lenger og lenger unna en startplass for Liverpool de siste sesongene.

- Erfaringen gjorde at jeg vokste som person. Det er hva det dreier seg om, å utvikle seg som mann og som fotballspiller, sier Sturridge videre om låneoppholdet hos West Bromwich forrige sesong, som mange nok ville betegnet som en fiasko.

- Jeg vil fortsatt være sulten. Jeg tar hver dag som den kommer, med en positiv holdning. Det er alt jeg kan gjøre.

- Hvis Gud vil det, hvis Gud vil det, avslutter Daniel med et smil da han blir påminnet hvor nærme man var i den nevnte 2013/14 sesongen, og om man kan få tilbake en Daniel Sturridge på det nivået.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]